Hoe gaat mijn kantoor om met de richtlijnen i.v.m. het coronavirus?

14 april 2020

Heel Nederland heeft te maken met de richtlijnen van de overheid gebaseerd op de adviezen van het RIVM in verband met het coronavirus. Ik wil u graag informeren hoe mijn kantoor hiermee omgaat.

U bent/blijft welkom

Mijn kantoor blijft open en bereikbaar (contact opnemen is mogelijk via tel.nr. 073-2001250 en warnink@erfrecht-familierecht.nl).

Besprekingen op mijn kantoor

Ik heb een groot, ruim kantoor (de hele benedenverdieping van een grote woning in het centrum van Den Bosch is mijn kantoor). Besprekingen zullen in de grote werkkamer (65 m2) van dit kantoor aan een grote spreektafel (van 3 meter x 1,25 meter) plaatsvinden. Ik zal de tuindeuren openzetten als het lekker weer is. Aan deze spreektafel is plaats voor 10 mensen, maar in de komende tijd zullen er niet meer dan in totaal 2 mensen op bezoek kunnen komen.

Ik zal iedereen zó aan de spreektafel laten plaatsnemen dat er steeds meer dan voldoende afstand wordt gehouden. Ook zorg ik ervoor dat ik vanaf de tafel gemakkelijk naar de printer/het kopieerapparaat/de keuken kan lopen zonder dat ik langs de andere aanwezigen hoef te lopen.

Bij de deur opendoen, het binnenkomen en het weggaan zal ik letten op voldoende afstand, en dat verwacht ik ook van de mensen die op bezoek komen. In de werkkamer staat een grote fles handgel om evt. uw handen te ontsmetten.

Bij (desgewenst) koffie/thee maken en op tafel neerzetten zal ik letten op de juiste maatregelen (afstand bewaren en hygiëne in acht nemen). Ik heb ook flesjes water of desgewenst neemt u zelf een thermoskannetje of een flesje drinken mee, dat kan/mag natuurlijk ook ;-).

Zijn besprekingen ook op een andere manier mogelijk?

Besprekingen hoeven niet perse op kantoor plaats te vinden: telefonische besprekingen of besprekingen via videobellen zijn ook mogelijk. Dan is het vaak wel handig om van tevoren documenten in te scannen en toe te sturen. Dit stem ik dan graag met u af.

Mocht u hierover meer informatie wensen of vragen hebben, neem dan gerust contact op.

Met vriendelijke groeten,
Mynke Warnink