Weekendscheiding

Bijzonder mediationtraject: Weekendscheiding

Veel partners willen hun scheiding graag snel en soepel regelen. Daarom heb ik een bijzonder mediationtraject ontwikkeld: Weekendscheiding. Dit is een kort en intensief traject dat tijdens twee dagen plaatsvindt (op vrijdag en zaterdag, op zaterdag en zondag of op vrijdag en zondag). Best pittig, maar u weet dan wel snel waar u aan toe bent. In één weekend legt u samen met mij de volledige basis voor uw scheiding. Tijdens dit weekend of kort daarna worden alle afspraken schriftelijk vastgelegd. De echtscheidingsprocedure verloopt geheel schriftelijk.

Als uw situatie te ingewikkeld is voor een traject van Weekendscheiding

Ik screen vooraf tijdens een vrijblijvend (gratis) kennismakingsgesprek of dit vlotte traject bij uw situatie aansluit, soms is dat helaas niet het geval (bijv. in geval van een eigen onderneming die gewaardeerd zal moeten worden of een wat complexere alimentatiesituatie in verband met samengestelde gezinnen). Dan bespreek ik graag met u of er een andere vlotte aanpak mogelijk is.

De komende maanden is Weekendscheiding op de volgende data mogelijk:

op vrijdag 27 januari 2023 en zondag 29 januari 2023;
op vrijdag 24 februari 2023 en zondag 26 februari 2023;
▪op zaterdag 25 maart 2023 en zondag 26 maart 2023;
▪op vrijdag 14 april 2023 en zondag 16 april 2023.

 

 

Schriftelijke informatie over Weekendscheiding

Wilt u eerst schriftelijke informatie ontvangen over het verloop van het traject Weekendscheiding om dit met elkaar te kunnen bespreken? Neem dan s.v.p. contact op via het contactformulier; ik stuur u per mail graag meer informatie toe.
Wilt u graag een offerte ontvangen die aansluit bij uw specifieke situatie? Ook dat is mogelijk.

Contactformulier


  • “Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek op mijn kantoor in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Ik ben benieuwd wat er speelt en wat uw wensen zijn.”

    Mynke Warnink, Advocaat Erfrecht & Familierecht