Advies & Procederen

Individuele ondersteuning op het gebied van erfrecht

Als u individueel advies zoekt, dan help ik u graag verder als advocaat. Ik bespreek graag met u welke wensen u heeft en welke mogelijkheden er zijn. Uiteraard altijd met respect voor de wensen van de overledene.

Zorgvuldige werkwijze

Mijn werkwijze richt zich op het vinden van praktische oplossingen door soms net even anders te kijken naar de situatie. Ik bespreek graag met u waar u behoefte aan heeft.

Steeds meer mensen geven de voorkeur aan mediation (bemiddeling) of Collaborative Erfrecht (samen met elkaar een oplossing vinden waarbij een team van professionals u allen ondersteunt). Er wordt dan overleg gevoerd en geen procedure gestart. Dat bespaart onnodig leed.

Goede zorg voor uw belangen

Soms is overleg helaas niet meer mogelijk is door botsende belangen en daaruit voortvloeiende ruzies. In dat geval heb ik alle kennis in huis om u, eventueel samen met ‘gelijkgestemden’ binnen de familie, in een procedure bij te staan. Ook in die situatie help ik u graag.

Procederen kost meestal veel tijd, geld en energie. Daarom houd ik tijdens een procedure in de gaten of het alsnog lukt om tot overeenstemming te komen.

 

 

Wilt u persoonlijk kennis komen maken?

Wanneer u overweegt om een procedure te gaan starten, is het een goed idee om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek. Ik bespreek graag met u wat in uw situatie de beste aanpak is.

Aan een oriënterend gesprek zijn geen kosten verbonden. U bent van harte welkom op mijn kantoor in het centrum van ‘s-Hertogenbosch.

Vraag gratis oriënterend gesprek aan

  • “Ik maak zaken niet ingewikkelder dan nodig en zoek naar een praktische oplossing zodat u verder kunt.”

    Mynke Warnink, Erfrecht- en Familierechtadvocaat